vertrektijden vliegtuigen op curacaoNa uw heerlijke vakantie op Curacao of je zakelijke verblijf komt er altijd weer een tijd dat je terug moet van het vliegveld Hato naar Amsterdam of naar een andere bestemming. In onderstaand overzicht vind je de Vertrektijden vliegtuigen op curacao, dit kan al ruim van tevoren. Wilt u de aankomsttijden van vliegtuigen op Curacao bekijken? dat kan hier.

Nog geen vliegtickets? vind hier goedkope vliegtickets Curaçao!

Vertrektijden vliegtuigen op curacao:


Rrestaurants en Bars op vliegveld Hato

Vliegveld Curacao heeft een groot assortiment aan cafés, bars en restaurants met een brede keus aan eten & drinken in de lokale en internationale drank & eet-gelegenheden. Deze restaurants en bars op vliegveld Curacao bieden de mogelijkheid om heerlijk een broodje te eten en/of te luxe dineren.

‘Shop untill you drop’ op vliegveld Curacao

Winkelen op vliegveld Hato Reizigers en bezoekers kunnen winkelen tot ze erbij neer vallen op Curacao Airport, en genieten van een heerlijke shop omgeving. De belastingvrije winkels op Hato airport Curacao bieden een groot assortiment van parfum, merken, drank, en sigaretten.

Vliegveld Curacao

Waar ligt het vliegveld va Curacao, Airport Hato? Dat ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van Willemstad, dat is aan de noordkust van Curacao. Daar ligt het internationale vliegveld Curacao genaamd Hato international Airport.


style=”display:inline-block;width:728px;height:15px”
data-ad-client=”ca-pub-9808155831975348″
data-ad-slot=”1577905063″>