Klik hier voor het vakantie aanbod naar Curaçao vanaf €420!

Vakantie Curacao.. u ziet uzelf al helemaal zitten, of beter gezegd, liggen.. Op één van de heerlijk zonnige stranden van Curacao uiteraard, een vakantie curacao!

Uw heerlijke vakantie Curacao

vakantie curacaoU heeft vast ook de wens om (weer) heerlijk op vakantie te gaan op dit tropische paradijs maar wellicht bent u bang dat dit te duur is? Een vakantie Curaçao hoeft helemaal niet duur te zijn.

Binnenkort kunt u ook hier de scherpste aanbiedingen naar Curaçao vinden, want vliegtickets naar Curacao en een vakantie Curacao hoeft echt niet duur te zijn!

Curacao staat bekend om de  leukste restaurants, lokale specialiteiten, de leuke markt en het duiken op Curaçao. Wie denkt dat je voor duiken en snorkelen enkel naar Bonaire moet afreizen, zal je versteld staan van wat Curaçao op dit vlak allemaal te bieden heeft.

Autoverhuur Vakantie Curacao

Wie een auto huurt om Curaçao rond te touren zal ontdekken dat het eiland veel meer te bieden heeft dan zon, zee & strand. Boek daarom bij uw vakantie Curacao ook een huurauto.

Bezoek Willemstad op uw vakantie Curacao

vakantie naar curacaoOver de hoofdstad van Curacao, Willemstad valt een hoop te vertellen. Uiteraard vind je hier de welbekende Handelskade in de wijk Punda met de kenmerkende pastelgetinte gebouwen en de Koningin Emmabrug, in de volksmond ook wel vaak de Pontjesbrug genoemd. Zeker ook de moeite waar is de wijk Otrobanda, die tegenwoordig helemaal op het toerisme ingericht is. Zo staat hier het Kura Hulunda hotel met het bijbehorende museum. Het Ribfort is de afgelopen jaren helemaal uitgegroeid tot uitgaans- en winkelcentrum en het nieuwe Renaissance Hotel zorgt ervoor dat toeristen ook hier in de stad helemaal tot rust kunt komen.
Dankzij de goedkope vliegtickets naar Curacao en een vakantie Curacao is het ook goed te combineren met Aruba of Bonaire. In minder dan een half uurtje vlieg je vanaf Hato Airport naar de twee buureilanden, boeken van deze vliegtickets kan op VliegticketsVandaag.